Marknadens största urval
Snabb leverans

Meat Science

- An Introductory Text

Om Meat Science

The new edition has been updated to cover significant advances such as the process of conditioning, leading to the tenderisation of meat, and the new coverage of the use of molecular genetic techniques to try to select animals for improved meat quality.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781845935931
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 248
  • Utgiven:
  • 12. november 2009
  • Utgåva:
  • 2
  • Mått:
  • 189x246x16 mm.
  • Vikt:
  • 706 g.
Leveranstid: Okänt - saknas för närvarande

Beskrivning av Meat Science

The new edition has been updated to cover significant advances such as the process of conditioning, leading to the tenderisation of meat, and the new coverage of the use of molecular genetic techniques to try to select animals for improved meat quality.

Användarnas betyg av Meat Science



Hitta liknande böcker
Boken Meat Science finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.