Marknadens största urval
Snabb leverans

Methods of Canning Fruits and Vegetables

Om Methods of Canning Fruits and Vegetables

Through the use of hot air and steam, Professor Blits created a method of safely preserving fresh foods. In this 1890 work, he provides instructions on how to do this, as well as how to preserve delicate fruits in syrups or through candying.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781429010689
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 532
  • Utgiven:
  • 2. januari 2008
  • Mått:
  • 152x31x229 mm.
  • Vikt:
  • 854 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 20. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Methods of Canning Fruits and Vegetables

Through the use of hot air and steam, Professor Blits created a method of safely preserving fresh foods. In this 1890 work, he provides instructions on how to do this, as well as how to preserve delicate fruits in syrups or through candying.

Användarnas betyg av Methods of Canning Fruits and Vegetables



Hitta liknande böcker
Boken Methods of Canning Fruits and Vegetables finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.