Marknadens största urval
Frakt från 19 kr

Bröd & kakor

En färdighet som aldrig går ur tiden. Att kunna baka ger dig tillgång till många kreativa och välsmakande idéer, alltifrån kakor i tusentals olika former och smaker till det populära surdegsbrödet som har sina rötter i forntidens Egypten. Vår kategori om bröd och kakor ger dig tillgång till en massa olika och inspirerande idéer inför nästa gång du vill baka. Kolla in vårt smarriga urval på den här sidan.
Visa mer
Filter
Filter
Boktyp
  • (3.000+)
  • (1.000+)
  • (2)
Format
  • (2.000+)
  • (2.000+)
  • (1.000+)
  • (188)
  • (26)
  • (15)
  • (13)
  • (6)
  • (3)
Visa mer
Språk
  • (201)
  • (4.000+)
  • (159)
  • (48)
  • (100)
  • (25)
  • (5)
  • (4)
  • (2)
Pris
SEK
Betyg
  • (5)
  • (7)
  • (7)
  • (7)
  • (7)
Serie
  • (11)
  • (8)
  • (8)
  • (5)
  • (4)
  • (4)
  • (4)
  • (3)
  • (3)
Visa mer
Tagg
  • (8)
Sortera efterSortera
  • av Camilla Hamid
    245 kr.

    Kanelbullen har sin egen dag, och kladdkakan likaså. Men det tar inte slut där! Året är lyckligtvis späckat av fikadagar, så häng med Camilla Hamid in i köket och upptäck de allra bästa av dem. Njut av att baka och äta klassiker som chokladbiskvier, morotskaka och prinsesstårta. Recept på det traditionella bakverket finns alltid med, men också spännande varianter som smakar nytt. Sammanlagt cirka 75 recept.Boken inleds med en pedagogisk bakskola med de bästa tipsen för att lyckas. Här finns också en grundlig genomgång av de vanligaste handgreppen inom bakning, samt pedagogiska felsökningslistor.Detta är Camillas hyllning till svensk fikakultur och godsakerna vi älskar. För att bakverken måste firas – och vi njuta!

  • av Fredrik Nylén
    199 kr.

    I Fredrik Nyléns nya bok hittar du allt som man vill baka till jul! Här finns klassiker som saffransbullar, struvor, pepparkakor, knäck och vörtbröd, men också juliga favoritrecept ur hans populära blogg Fredriks fika. Dessutom bjuder Fredrik på nya påhitt som garanterat gör succé bland vänner och familj. Eller vad sägs om saffranschurros, en pepparkaksdoftande och knäckig äppelpaj och en fantastisk marängtårta med apelsin och granatäpple? Allt bakat med glädje och kärlek, så klart!

  • av Frida Skattberg
    229 kr.

    I bakdrottningen Frida Skattbergs tredje bok är det dags att ta julbaket till nya höjder. Som i hennes tidigare böcker är det en härlig blandning mellan klassiska recept med en twist och nya spännande tillägg till adventsfikat. Frida skapar bakverk som är lätta att lyckas med och som smakar fantastiskt gott. Här bjuder hon på allt från kakor och godis till desserter och tårtor som både överraskar och imponerar. Oreotryfflar, saftiga saffransbullar med vaniljfyllning, brownies med vit choklad och polkagris eller pepparkaksmorotskaka – vilken blir din nya julfavorit?

  • av Linda Andersson
    199 kr.

    Baka och njut av Lindas favoritrecept för långpanna!Att baka i långpanna är smidigt, enkelt och det räcker till många. Den rektangulära formen passar lika bra för mjuka kakor som småkakor, bullar, pajer, tårtor och matbröd. I sin sjätte bok bjuder Linda Andersson på över 50 recept som alla kan baka. Bjud på falska wienerbröd, citronkärleksmums, fudge brownies, supersaftig banankaka, bärpaj, morotskaka med frosting, kanelgömma och himmelsk gräddtårta.Eller varför inte baka fluffigt brytbröd till buffén? Sedan ställer du fram formen och låter gästerna ta för sig så mycket de vill. Blir det något över är det bara att frysa in!Lindas bakskola är en av Sveriges populäraste bakbloggar där pedagogiska steg-för-steg-bilder gör det enkelt för alla att baka. I den här boken har Linda samlat sina bästa recept för långpannan – lättbakat och gott för alla tillfällen.

  • av Fredrik Nylén
    195 kr.

    Inget slår hembakat – och det behöver dessutom inte vara krångligt eller svårt. Tvärtom! I Matbröd har Fredrik Nylén samlat sina godaste matbröd för alla tillfällen. Olika goda frallor, scones, knäckebröd, tekakor, gifflar, hönökakor, formbröd, rödbetsbröd, sirapslimpor, långpannebröd, baguetter, nattjästa bröd och mycket mer. Utöver de femtio recepten blir det även en enkel surdegsskola och många bra, roliga tips. Som vanligt när Fredrik Nylén är i farten i köket är devisen att det ska vara bakat med glädje och kärlek!

  • av Linda Andersson
    195 kr.

    Hembakat är godast!I sin femte bakbok bjuder Linda Andersson på en mängd härliga matbröd, med det gemensamma att de är väldigt enkla att baka. Vissa går blixtsnabbt att göra medan andra kalljäser i kylen över natten. Här varvas klassiska brödrecept med nyskapande och nyttiga brödrecept som fröfrallor, linsbröd, havregrynslimpa utan vetemjöl och saftiga morotsfrallor.Kanske är du sugen på ett proteinrikt energibröd eller ett kolhydratfattigt diabetesbröd? Och för att göra detextra enkelt att hitta olika sorters bröd är recepten markerade efter kategorierna: Kalljäst, Snabbt, Fiberrikt& nyttigt, Utan vetemjöl och Lite kolhydrater.Lindas bakskola är en av Sveriges populäraste bakbloggar där pedagogiska steg-för-steg-bilder gör det enkelt även för nybörjaren att baka. I den här boken har Linda samlat sina senaste (och godaste) matbrödsrecept för alla tillfällen.

  • - 25 mind-blowing bakes
    av Patti Paige
    105 kr.

    Spice up your love life with 25 gingerbread positions to bake and decorate

  • av The The Bake Off Team
    239 kr.

    The official book for series 12 of the hit Channel 4 show The Great British Bake Off

  • av The Bake Off Team
    42,97 - 219 kr.

    The ultimate cake-baking bible

  • - Modern Cake Designs and Techniques for Wafer Paper Flowers and More
    av Stevi Auble
    175 kr.

    Learn how to use easy papercraft techniques on cakes with edible wafer paper to create stunning cake designs. Leading wafer paper cake instructor Stevie Auble demonstrates how to make a plethora of different wafer paper flowers, bows, wreaths and other decorations to transform your cake decorating skills with the minimum of effort!

  •  
    139 kr.

    Det här är den engelska versionen av vår älskade klassiker Sju sorters kakor som sålt 3,8 miljoner exemplar och gör den till Sveriges mest sålda bok och vida känd. Boken kom ut första gången 1945 och konditorn och bakboksförfattaren Mia Öhrn har tidigare med noggrannhet, varsam hand och stor kompetens tagit hand om redigeringen och lotsat Sju sorters kakor in i vår tid. Nu uppdateras boken med ett nytt register, en praktiskt omvandlingstabell och ny fin formgivning. Sju sorters kakor behåller det bästa och uppdaterar med det nya samtidigt som vi känner igen oss i klassiska kakor, vackra tårtor och långpannefavoriterna. Ett unikt stycke bakverkshistoria som aldrig har tappat greppet om sina följare, aktualiseras ännu en gång på nytt.

  • av Janice Fryer & VALERIE PETERSON
    119 kr.

    Helps you to learn the foolproof methods for rolling, baking, piping, flooding, and other key techniques - everything you need to know to make show-stopping creations. This book offers the design templates, four master cookie recipes (sugar, chocolate, nutty, and gingerbread), advice on freezing and shipping, and inspirational photos, and more.

  • av Angelo Scarfò & Hanna Scarfò
    218 kr.

    Sedan 2014 driver Hanna och Angelo Gelato Scarfò i Ålsten, Stockholm, där de dagligen producerar gelato med de finaste råvarorna från både Sverige och Italien. I boken delar de med sig av drygt 30 av sina bästa recept på både gelato och sorbet.

  • av Maria Blohm
    139 kr.

    Brödbak för lata!Goda nyheter: Du behöver inte stiga upp klockan fyra på morgonen för att få njuta av doften och smaken av nybakade bröd till frukost. I Långjäst och lättbakat: riktigt bröd med enkla metoder presenterar Maria Blohm smarta baktekniker och recept på bröddeg (och bulldeg) som arbetar medan du tar det lugnt.

  • av Chad Robertson & Elisabeth M. Prueitt
    295 kr.

    In this new book, the owners of Tartine Bakery share not only their fabulous, easy-to-make recipes, but also the secrets and expertise that can transform a delicious homemade treat into a spectacular baked creation. 64 color & b/w photos.

  • av Chad Robertson & Elizabeth Prueitt
    305 kr.

    This is a bread baker's handbook, with more than 50 recipes and over 200 step-by-step photographs, instructing how to make master baker Chad Robertson's legendary bread at home.

  • - The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza [A Cookbook]
    av Ken Forkish
    285 kr.

  • - The ground-breaking guide to making gut-friendly bread
    av Vanessa Kimbell
    269 kr.

    Achieve the delicious crust and addictive tang of a homemade sourdough loaf with this comprehensive guide from expert Vanessa Kimbell.

  • av Mary Berry
    193,74 - 269 kr.

    The definitive baking collection from the undisputed queen of cakesThis stunning cookbook brings together all of Mary Berry's most mouth-watering baking recipes in a beautifully packaged edition. Filled with 250 foolproof recipes, from the classic Victoria Sponge, Very Best Chocolate Cake and Hazelnut Meringue Cake to tempting muffins, scones and bread and butter pudding, this is the most comprehensive baking cookbook you'll ever need. Mary's easy-to-follow instructions and handy tips make it ideal for kitchen novices and more experienced cooks alike, and full-colour photographs and beautiful illustrations will guide you smoothly to baking success. Drawing on her years of experience to create recipes for cakes, breads and desserts, Mary Berry's Baking Bible will prove to be a timeless classic.

  • av Yotam Ottolenghi & Helen Goh
    215,28 - 305 kr.

    Features recipes containing fresh, evocative ingredients, exotic spices and complex flavourings - including fig, rose petal, saffron, aniseed, orange blossom, pistachio and cardamom - to indulgent cakes, biscuits, tarts, puddings, cheesecakes and ice cream. This book also includes mini-cakes and cookies that parents can make with their children.

  • av Christina Tosi & Chang David
    285 kr.

  • av Magnus Nilsson
    435 kr.

    The acclaimed chef featured in the Emmy-Award winning US PBS series The Mind of a Chef and the Netflix docuseries Chef's Table explores the rich baking tradition of the Nordic region, with 450 tempting recipes for home bakers

  • av Paul Hollywood
    189 kr.

    To tie in with the primetime six-part BBC2 television series.

  • - Includes all the delicious recipes from the BBC2 TV series
    av Nadiya Hussain
    161,43 - 225 kr.

  • - Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
    av Ecole Ferrandi
    485 kr.

  • - Simple recipes to master and mix
    av Dominique Ansel
    275 kr.

    Acclaimed pastry chef Dominique Ansel, creator of the Cronut, shares his "building blocks" of baking for home cooks to master and mix as they please.

  • - From the author of The Nerdy Nummies Cookbook
    av Rosanna Pansino
    42,97 - 209 kr.

    The second cookbook from Rosanna Pansino, creator of YouTube's most popular baking show, featuring more than eighty quirky and colourful themed recipes for every occasion: Christmas, Valentine's Day, Halloween and many more.

  • av Stephen Flynn & David Flynn
    139,89 - 199 kr.

  • av Pierre Herme
    269 kr.

    Pierre Herme is universally acknowledged as the king of French pastry with shops in Tokyo, Paris and London. He is the best, and has even been described as a couturier of pastry. This is a man at the top of his art and there is no question his macarons are in a league of its own.

  • - 80 achievable and show-stopping pies and sides for pie lovers everywhere
    av Calum Franklin
    269 kr.

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.