Marknadens största urval
Frakt från 19 kr

Bröd & kakor

En färdighet som aldrig går ur tiden. Att kunna baka ger dig tillgång till många kreativa och välsmakande idéer, alltifrån kakor i tusentals olika former och smaker till det populära surdegsbrödet som har sina rötter i forntidens Egypten. Vår kategori om bröd och kakor ger dig tillgång till en massa olika och inspirerande idéer inför nästa gång du vill baka. Kolla in vårt smarriga urval på den här sidan.
Visa mer
Filter
Filter
Boktyp
  • (4.000+)
  • (1.000+)
  • (1)
Format
  • (3.000+)
  • (2.000+)
  • (1.000+)
  • (76)
  • (23)
  • (6)
  • (4)
  • (2)
  • (1)
Visa mer
Språk
  • (148)
  • (5.000+)
  • (183)
  • (102)
  • (153)
  • (26)
  • (5)
  • (2)
  • (1)
Pris
SEK
Betyg
  • (33)
  • (36)
  • (36)
  • (36)
  • (36)
Serie
  • (10)
  • (8)
  • (8)
  • (7)
  • (7)
  • (6)
  • (6)
  • (6)
  • (6)
Visa mer
Sortera efterSortera Populära
  • av Fredrik Nylén
    199 kr.

    Småkakor är perfekta när du vill baka något snabbt, enkelt och gott till fikat! Här hittar du över 50 recept på älskade klassiker och nya favoriter att fylla kakfatet med. Den populära bloggaren Fredrik Nylén bjuder på allt från mördegskakor som hallongrottor och schackrutor till spritsade hasselnötskakor, chocolate chip cookies och latinamerikanska alfajores med en dulce de leche-fyllning.Fredrik Nylén driver en av Sveriges största bakbloggar, Fredriks fika, och charmade tv-tittarna redan 2013 när han kom på en andra plats i Hela Sverige bakar. Han har tidigare skrivit fem omtyckta böcker om allt från bröd och bullar till choklad och julbak.

  •  
    225 kr.

    En komplett bakbok fylld av inspirerande recept på allt från matbröd, vetebröd,mjuka kakor och wienerbröd till småkakor, bakelser, pajer och tårtor. Här finnsmånga klassiker men också nya favoriter, till exempel bönmatbröd, kladdkaka medvit choklad och en underbar chokladmoussetårta.I Rutiga bakboken finns pedagogiska bildserier som gör det lätt att till exempel göra jäsdegar, kakdegar och smeter samt att grädda och dekorera. I inledningstexterna hittar du fakta om olika produkter och ingredienser, samt råd och tips för dig som inte tål gluten, mjölk, ägg eller socker. Oavsett om du vill göra snabbakade muffins eller en stor laddning matbröd för frysen, oavsett om det är dags för julkakor eller fräscha sommarpajer så finns recepten i Rutiga bakboken.Dra på dig förklädet och låt dig svepas med av härliga dofter och meditativt lugn - baka för ett mer harmoniskt liv!

  • - Seriously Good Bread, Knockout Sandwiches and Everything In Between
    av Max Tobias, Rebecca Oliver & Daisy Terry
    245 kr.

    The Dusty Knuckle is a celebration of all things bread, from east London's favourite bakery

  • - 25 mind-blowing bakes
    av Patti Paige
    125 kr.

    Spice up your love life with 25 gingerbread positions to bake and decorate

  • av Chad Robertson & Elizabeth Prueitt
    355 kr.

    This is a bread baker's handbook, with more than 50 recipes and over 200 step-by-step photographs, instructing how to make master baker Chad Robertson's legendary bread at home.

  • - The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza [A Cookbook]
    av Ken Forkish
    315 kr.

  • av Chad Robertson & Elisabeth M. Prueitt
    345 kr.

    In this new book, the owners of Tartine Bakery share not only their fabulous, easy-to-make recipes, but also the secrets and expertise that can transform a delicious homemade treat into a spectacular baked creation. 64 color & b/w photos.

  • av Mary Berry
    193,74 - 315 kr.

    The definitive baking collection from the undisputed queen of cakesThis stunning cookbook brings together all of Mary Berry's most mouth-watering baking recipes in a beautifully packaged edition. Filled with 250 foolproof recipes, from the classic Victoria Sponge, Very Best Chocolate Cake and Hazelnut Meringue Cake to tempting muffins, scones and bread and butter pudding, this is the most comprehensive baking cookbook you'll ever need. Mary's easy-to-follow instructions and handy tips make it ideal for kitchen novices and more experienced cooks alike, and full-colour photographs and beautiful illustrations will guide you smoothly to baking success. Drawing on her years of experience to create recipes for cakes, breads and desserts, Mary Berry's Baking Bible will prove to be a timeless classic.

  • - The ground-breaking guide to making gut-friendly bread
    av Vanessa Kimbell
    305 kr.

    Achieve the delicious crust and addictive tang of a homemade sourdough loaf with this comprehensive guide from expert Vanessa Kimbell.

  • av Yotam Ottolenghi & Helen Goh
    215,28 - 355 kr.

    Features recipes containing fresh, evocative ingredients, exotic spices and complex flavourings - including fig, rose petal, saffron, aniseed, orange blossom, pistachio and cardamom - to indulgent cakes, biscuits, tarts, puddings, cheesecakes and ice cream. This book also includes mini-cakes and cookies that parents can make with their children.

  • - All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
    av Eloise Head & Fitwaffle
    245 kr.

    I've collected 100 of my most-loved and brand-new recipes to make baking so simple. Find fifty 3-ingredient recipes, including my crowd-pleasing Oreo Cake and delicious White Chocolate Fudge, plus all of your favourite 4- and 5-ingredient recipes including Speculoos Ice Cream and a cinnamon roll made in a mug!

  • - Includes all the delicious recipes from the BBC2 TV series
    av Nadiya Hussain
    161,43 - 275 kr.

  • av David Chang & Christina Tosi
    329 kr.

  • - Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
    av Ecole Ferrandi
    489 kr.

  • av Nathan Myhrvold
    6 115 kr.

  • av Joanna Farrow
    179 kr.

    Readers can bake their way through Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry! Packed with 45 recipes and gorgeous, eye-catching photography, this baking cookbook inspired by the films is a must-have for every Harry Potter fan.

  • av Paul Hollywood
    275 kr.

    To tie in with the primetime six-part BBC2 television series.

  • - Bakes, Cakes and Treats for All Seasons
    av Baileys
    185 kr.

    Baileys is so much more than a delicious, indulgent drink.

  • av Pierre Herme
    278 kr.

    Pierre Herme is universally acknowledged as the king of French pastry with shops in Tokyo, Paris and London. He is the best, and has even been described as a couturier of pastry. This is a man at the top of his art and there is no question his macarons are in a league of its own.

  • - 80 achievable and show-stopping pies and sides for pie lovers everywhere
    av Calum Franklin
    315 kr.

  • av Martin Johansson
    0 - 119 kr.

    Få saker sprider samma välbefinnande som doften och smaken av nygräddat bröd. Är det dessutom du som har bakat brödet själv så känner du garanterat dubbel tillfredsställelse. I Bröd, bröd, bröd ger Martin Johansson dig alla recept, råd och genvägar du behöver för att baka ett makalöst gott bröd i din hemmaugn. Martin Johansson är sällsynt bra på att förklara hur du ska göra för att lyckas med bakningen. Recepten är tydliga, enkla och smart skrivna så att alla kan förstå. Och varje recept visar hur man ska göra om man bakar för hand eller med degblandare. De omkring hundra recepten är varierade – här finns alltifrån scones, rostbröd och gotlandslimpa till knäckebröd, vörtlimpa, baguetter och den optimala pizzadegen. Alla de klassiska bröden är med, men också några ovanliga och spännande. Och för att förgylla tillvaron lite extra är också de bästa sötebröden med. Många av matbröden är helt knådfria och långjästa. Den långa jästiden ger på ett okomplicerat sätt ett bröd med fantastisk konsistens och smak. Men här finns förstås också många bröd som är mer konventionella och som är ätfärdiga på någon timme. Bröd, bröd, bröd är full av fantastiska foton som visar de färdiga resultaten – även som uppskurna, så att man kan se de olika brödens inkråm. Och som ett extra plus har boken dessutom en stor mängd instruktiva steg för steg-illustrationer. Det är en bakbok som fungerar, som avdramatiserar bakningen och som ger inspiration och mod att testa och improvisera. Det är helt enkelt boken för alla hemmabagare. Så fram med bunke och mjöl och njut av hantverket, dofterna och smakerna!

  • av Christina Tosi
    309 kr.

  • - The ultimate expert guide, with more than 200 recipes and step-by-step techniques and produced as a hardback book in a beautiful slipcase
    av Editions Larousse
    479 kr.

    The ultimate expert guide to pastry, patisserie and baking, with more than 200 recipes and step-by-step techniques, from the creators of Larousse Gastronomique.

  • - Simple recipes to master and mix
    av Dominique Ansel
    335 kr.

    Acclaimed pastry chef Dominique Ansel, creator of the Cronut, shares his "building blocks" of baking for home cooks to master and mix as they please.

  • - From the author of The Nerdy Nummies Cookbook
    av Rosanna Pansino
    42,97 - 245 kr.

    The second cookbook from Rosanna Pansino, creator of YouTube's most popular baking show, featuring more than eighty quirky and colourful themed recipes for every occasion: Christmas, Valentine's Day, Halloween and many more.

  • av Stephen Flynn & David Flynn
    139,89 - 235 kr.

  • av Rose Levy Beranbaum
    349 kr.

    With recipes for the best cakes, pies, tarts, cookies, candies, pastries, and, breads, this title features simple everyday crowd-pleasers (Coffee Crumb Cake Muffins, Gingersnaps, Gooseberry Crisp), show-stopping stunners (Chocolate Hazelnut Mousse Tart, Mango Bango Cheesecake), and, bakery-style pastries developed for the home kitchen.

  • av Paul Hollywood
    245 kr.

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.