Marknadens största urval
Frakt från 19 kr
Gabriella Ullberg Westin

Böcker av Gabriella Ullberg Westin

Gabriella Ullberg Westin föddes år 1972 och är uppvuxen i Hudiksvall. I hennes yngre år studerade hon kriminologi vid Stockholms Universitet och studerade även Tv-seriemanus vid Stockholms Konstnärliga Högskola. Innan hon blev en författare arbetade hon som kommunikationsansvarig på ett av Sveriges största telekombolag. Idag är Gabriella Ullberg Westin en etablerad författare. Det finns många böcker av Gabriella Ullberg Westin, och hennes böcker förekommer i sex länder och sålts i mer än 300 000 exemplar. En av hennes mest lästa bok är “Mörkret under ytan” som kommer från bokserien Rokka och är den åttonde boken i Rokkaserien som utspelar sig i författarens hembygd. Gabriella Ullberg Westin har fått mycket berömmelse för Rokkaserien av bland annat Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter och Das Magazine.

Foto: Petter Cohen
Visa mer
Filter
Filter
Genre
 • ()
Typ
 • (9)
Format
 • (7)
 • (3)
 • (1)
Språk
 • (9)
Pris
SEK
Serie
 • (9)
 • (9)
Sortera efterSortera Populära
 • av Gabriella Ullberg Westin
  215 kr.

  En kall höstdag i Hudiksvall försvinner polischef Carl Linderoth spårlöst. Han är kriminalinspektör Rokkas stora fadersgestalt och när han senare påträffas död rasar Rokkas värld samman. En mordutredning tar vid, men gärningspersonen tycks hela tiden ligga ett steg före polisen.Rokkas tidigare skyddsling, den före dette springpojken Eddie, är tillbaka i Hudiksvall efter en tid på hvb-hem. Han är äldre och på stadigare ben i livet. När Eddie berättar om sitt nya jobb lägger Rokka märke till en detalj som kan kopplas till mordutredningen. Han anlitar Eddie för att ta reda på mer, men kommer den unge Eddie klara av att jobba för polisen i hemlighet utan att avslöja sig?Mörkret under ytan är en bladvändare i högt tempo om faderskap, tillit och upprättelse. Det är den åttonde boken i Rokkaserien.“Gabriella Ullberg Westin blir bara bättre och bättre.” Ihyllan.se“Nagelbitar-varning!” Malin bokhyllar“Det finns mycket att tycka om i språk, karaktärer, miljöer, och en, som vanligt, suverän berättarteknik.” Kapprakt.seGabriella Ullberg Westin är född 1973 och uppvuxen i Hudiksvall. Hon har studerat kriminologi vid Stockholms universitet och tv-seriemanus vid Stockholms konstnärliga högskola, och innan hon blev heltidsförfattare arbetade hon som kommunikationsansvarig på ett av Sveriges största telekombolag. Idag ges hennes böcker ut i sex länder och har sålts i över 300 000 exemplar.

 • av Gabriella Ullberg Westin
  85 kr.

  En kylig kväll i mars skjuts en 25-årig man ihjäl efter ett biobesök. Kriminalinspektör Johan Rokka leder förundersökningen och snart riktas intresset mot en vän till offret som var i närheten när mordet begicks.Vd-assistenten Amanda Bruse kämpar med att komma tillbaka efter en lång sjukskrivning. Företaget hon arbetar på står inför lanseringen av en produkt värd miljardbelopp och när en av företagets nyckelpersoner försvinner spårlöst hamnar Amanda plötsligt mitt i händelsernas centrum.Polisen har nu både ett mord och ett försvinnande att hantera. Och när Rokka mitt i allt råkar ut för en personlig tragedi står plötsligt hela hans framtid på spel.Fixaren är den tredje, fristående boken i Gabriella Ullberg Westins hyllade Rokka-serie.Gabriella Ullberg Westin är född 1973 och uppvuxen i Hudiksvall. Hon har studerat kriminologi vid Stockholms universitet och tv-seriemanus vid Stockholms konstnärliga högskola, och innan hon blev heltidsförfattare arbetade hon som kommunikationsansvarig på ett av Sveriges största telekombolag. Idag ges hennes böcker ut i sex länder och har sålts i över 300 000 exemplar.

 • av Gabriella Ullberg Westin
  85 kr.

  Dagen efter studenten hittas artonåriga Tindra Edvinsson knivskuren till döds på utsiktsplatsen Köpmanberget. Mordet påminner om ett fall för tjugo år sedan då en ung kvinna försvann spårlöst från sin studentfest.Kriminalinspektör Johan Rokka kopplas in på mordet. Men det väcker plågsamma minnen till liv - den försvunna kvinnan var hans ungdomskärlek Fanny - och parallellt med utredningen börjar han gräva i det gamla fallet. Snart kommer Rokka i kontakt med den grovt kriminella världen och plötsligt står han återigen öga mot öga med en person han helst av allt velat glömma. Hur långt ska han behöva gå för att lämna sitt tidigare liv bakom sig för gott?Springpojken är den andra, fristående boken i Gabriella Ullberg Westins hyllade Rokkaserie.Gabriella Ullberg Westin är född 1973 och uppvuxen i Hudiksvall. Hon har studerat kriminologi vid Stockholms universitet och tv-seriemanus vid Stockholms konstnärliga högskola, och innan hon blev heltidsförfattare arbetade hon som kommunikationsansvarig på ett av Sveriges största telekombolag. Idag ges hennes böcker ut i sex länder och har sålts i över 300 000 exemplar.

 • av Gabriella Ullberg Westin
  85 - 214 kr.

  Spänningsmästaren Gabriella Ullberg Westin släpper sjunde delen i Morden i Hudiksvall-serien. När vi faller är en historia om rikedom, fattigdom och en djup önskan om att räcka till.

 • av Gabriella Ullberg Westin
  0 - 285 kr.

 • av Gabriella Ullberg Westin
  85 - 214 kr.

  En svårt misshandlad kvinna kommer till akuten på Hudiksvalls sjukhus. Hon vägrar säga vem hon är och vad som har hänt. Det blir snart uppenbart att misshandeln inte är det enda som plågar kvinnan ... Den sjätte fristående delen i hyllade serien Morden i Hudiksvall.

 • av Gabriella Ullberg Westin
  85 kr.

  Det är i början av oktober och älgjakten i Hudiksvallstrakten är i full gång. En tidig morgon gör slaktaren Hans Larsson en makaber upptäckt när han hittar en människokropp upphängd i krokar i slakteriets tak. Johan Rokka och hans kollegor på Hudiksvallspolisen får ärendet på sitt bord.

 • av Gabriella Ullberg Westin
  85 kr.

 • av Gabriella Ullberg Westin
  85 kr.

  Ett mord på en rastplats utanför Hudiksvall blir upptakten till Kriminalinspektör Johan Rokkas svåraste och mest personliga utredning hittills. Johan Rokka förstår snart att mordet på rastplatsen har kopplingar till Stockholms undre värld, den värld han en gång lämnade. Det blir hans tuffaste och mest personliga fall hittills. För den här mördaren glömmer aldrig en oförrätt.

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.