Marknadens största urval
Snabb leverans

A Laboratory Manual of Food Analysis

Om A Laboratory Manual of Food Analysis

Provides students with guidance in performing food analysis experiments, analysing data and reporting their findings. It covers the basic principles of analytical procedures and techniques commonly used to provide information about the chemical composition, structure and physical properties of food materials.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9789384588847
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 174
  • Utgiven:
  • 30. juni 2016
  • Mått:
  • 247x158x10 mm.
  • Vikt:
  • 216 g.
  Fri leverans
Leveranstid: Okänt - saknas för närvarande
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av A Laboratory Manual of Food Analysis

Provides students with guidance in performing food analysis experiments, analysing data and reporting their findings. It covers the basic principles of analytical procedures and techniques commonly used to provide information about the chemical composition, structure and physical properties of food materials.

Användarnas betyg av A Laboratory Manual of Food Analysis



Hitta liknande böcker
Boken A Laboratory Manual of Food Analysis finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.