Marknadens största urval
Snabb leverans

A Treatise On the Art of Boiling Sugar, Crystallizing, Lozenge-Making, Comfits, Gum Goods, and Other Processes for Confectionery, Etc

  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781016034777
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 162
  • Utgiven:
  • 27. oktober 2022
  • Mått:
  • 156x11x234 mm.
  • Vikt:
  • 404 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 20. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Användarnas betyg av A Treatise On the Art of Boiling Sugar, Crystallizing, Lozenge-Making, Comfits, Gum Goods, and Other Processes for Confectionery, Etc



Hitta liknande böcker
Boken A Treatise On the Art of Boiling Sugar, Crystallizing, Lozenge-Making, Comfits, Gum Goods, and Other Processes for Confectionery, Etc finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.