Marknadens största urval
Snabb leverans

Advances in Dairy Ingredients

Om Advances in Dairy Ingredients

Functional foods are emerging as key drivers of the global food economy and dairy ingredients and technology are at the forefront in these developments. Advances in Dairy Ingredients provides an international perspective on recent developments in the area of dairy ingredients and dairy technology.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780813823959
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 352
  • Utgiven:
  • 1. februari 2013
  • Mått:
  • 166x253x21 mm.
  • Vikt:
  • 838 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 23. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Advances in Dairy Ingredients

Functional foods are emerging as key drivers of the global food economy and dairy ingredients and technology are at the forefront in these developments. Advances in Dairy Ingredients provides an international perspective on recent developments in the area of dairy ingredients and dairy technology.

Användarnas betyg av Advances in Dairy Ingredients



Hitta liknande böcker
Boken Advances in Dairy Ingredients finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.