Marknadens största urval
Snabb leverans

Advances in Food Science and Nutrition, Volume 2

av V P.M.
Om Advances in Food Science and Nutrition, Volume 2

This book comprehensively reviews research on new developments in all areas of food chemistry/science and technology.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781118137093
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 472
  • Utgiven:
  • 28. januari 2014
  • Mått:
  • 165x236x36 mm.
  • Vikt:
  • 907 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 5. februari 2025

Beskrivning av Advances in Food Science and Nutrition, Volume 2

This book comprehensively reviews research on new developments in all areas of food chemistry/science and technology.

Användarnas betyg av Advances in Food Science and Nutrition, Volume 2



Hitta liknande böcker
Boken Advances in Food Science and Nutrition, Volume 2 finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.