Marknadens största urval
Snabb leverans

Advances in Improving the Safety and Quality of Eggs

Om Advances in Improving the Safety and Quality of Eggs

This book provides a comprehensive review of the latest research on key aspects of safety, quality and sustainability in poultry layer production, including recent advances on how to optimise egg quality and safety to better meet the needs and expectations of consumers.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781801468756
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 500
  • Utgiven:
  • 22. april 2025
  • Mått:
  • 152x229x0 mm.
  Fri leverans
Leveranstid: Kan förbeställas
  • Boken kan förbeställas tidigast 3 månader innan utgivningsdatumet

Beskrivning av Advances in Improving the Safety and Quality of Eggs

This book provides a comprehensive review of the latest research on key aspects of safety, quality and sustainability in poultry layer production, including recent advances on how to optimise egg quality and safety to better meet the needs and expectations of consumers.

Användarnas betyg av Advances in Improving the Safety and Quality of Eggs



Hitta liknande böcker
Boken Advances in Improving the Safety and Quality of Eggs finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.