Marknadens största urval
Snabb leverans

America the Edible

- A Hungry History, from Sea to Dining Sea

Om America the Edible

Tackles the ins and outs of American cuisine, demonstrating the author's own brand of culinary anthropology. Believing that regional cuisine reveals far more than just our taste for chicken fried steak or 3-way chilli, it explores the ethnic, economic, and cultural factors that shape the way we eat - and how food reflects who we are as a nation.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781609611811
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 288
  • Utgiven:
  • 27. september 2011
  • Mått:
  • 213x147x19 mm.
  • Vikt:
  • 356 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 2. december 2024

Beskrivning av America the Edible

Tackles the ins and outs of American cuisine, demonstrating the author's own brand of culinary anthropology. Believing that regional cuisine reveals far more than just our taste for chicken fried steak or 3-way chilli, it explores the ethnic, economic, and cultural factors that shape the way we eat - and how food reflects who we are as a nation.

Användarnas betyg av America the Edible



Hitta liknande böcker
Boken America the Edible finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.