Marknadens största urval
Snabb leverans

America's Founding Food

- The Story of New England Cooking

Om America's Founding Food

From baked beans to apple cider, from clam chowder to pumpkin pie, Keith Stavely and Kathleen Fitzgerald's culinary history reveals the complex and colourful origins of New England foods and cookery. This history features hosts of stories and recipes derived from generations of New Englanders of diverse backgrounds.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781469627144
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 408
  • Utgiven:
  • 30. juni 2015
  • Mått:
  • 155x235x0 mm.
  • Vikt:
  • 525 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av America's Founding Food

From baked beans to apple cider, from clam chowder to pumpkin pie, Keith Stavely and Kathleen Fitzgerald's culinary history reveals the complex and colourful origins of New England foods and cookery. This history features hosts of stories and recipes derived from generations of New Englanders of diverse backgrounds.

Användarnas betyg av America's Founding Food



Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.