Marknadens största urval
Snabb leverans

An Introduction to the Physical Chemistry of Food

Om An Introduction to the Physical Chemistry of Food

The remaining chapters focus on the formation and properties of specific structures in foods - crystals, polymers, dispersions and gels.Only a basic understanding of food science is needed, and no mathematics or chemistry beyond the introductory college courses is required.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781493907601
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 182
  • Utgiven:
  • 30. juni 2014
  • Utgåva:
  • 2014
  • Mått:
  • 185x256x16 mm.
  • Vikt:
  • 532 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 22. november 2024

Beskrivning av An Introduction to the Physical Chemistry of Food

The remaining chapters focus on the formation and properties of specific structures in foods - crystals, polymers, dispersions and gels.Only a basic understanding of food science is needed, and no mathematics or chemistry beyond the introductory college courses is required.

Användarnas betyg av An Introduction to the Physical Chemistry of Food



Hitta liknande böcker
Boken An Introduction to the Physical Chemistry of Food finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.