Marknadens största urval
Snabb leverans

Analytical Methods in the Determination of Bioactive Compounds and Elements in Food

Om Analytical Methods in the Determination of Bioactive Compounds and Elements in Food

Most bioactive compounds have antioxidant activity, particularly tocochromanols, phenolics (flavonoids and phenolic acids), methylxantines and capsaicinoids.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9783030618780
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 380
  • Utgiven:
  • 3. februari 2021
  • Utgåva:
  • 12021
  • Mått:
  • 155x235x0 mm.
  • Vikt:
  • 746 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 16. december 2024

Beskrivning av Analytical Methods in the Determination of Bioactive Compounds and Elements in Food

Most bioactive compounds have antioxidant activity, particularly tocochromanols, phenolics (flavonoids and phenolic acids), methylxantines and capsaicinoids.

Användarnas betyg av Analytical Methods in the Determination of Bioactive Compounds and Elements in Food



Hitta liknande böcker
Boken Analytical Methods in the Determination of Bioactive Compounds and Elements in Food finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.