Marknadens största urval
Snabb leverans

Analyzing Food for Nutrition Labeling and Hazardous Contaminants

Om Analyzing Food for Nutrition Labeling and Hazardous Contaminants

Offers information on the various analytical procedures involved in both nutrition labelling and the identification and quantitation of hazardous chemicals in foods. This book assesses the relative strengths of traditional and modern analysis techniques.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780824793494
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 510
  • Utgiven:
  • 16. december 1994
  • Mått:
  • 152x229x33 mm.
  • Vikt:
  • 862 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 6. december 2024

Beskrivning av Analyzing Food for Nutrition Labeling and Hazardous Contaminants

Offers information on the various analytical procedures involved in both nutrition labelling and the identification and quantitation of hazardous chemicals in foods. This book assesses the relative strengths of traditional and modern analysis techniques.

Användarnas betyg av Analyzing Food for Nutrition Labeling and Hazardous Contaminants



Hitta liknande böcker
Boken Analyzing Food for Nutrition Labeling and Hazardous Contaminants finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.