Marknadens största urval
Snabb leverans
Om Antimicrobials in Food

For three editions, Antimicrobials in Foods, has been the must-have resource for those interested in food antimicrobials. Included in this edition are details on naturally occurring antimicrobials from animal, plant, and microbial sources, updates on hurdle technology approaches, and mechanisms of action, resistance, and stress adaptation.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780367178789
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 810
  • Utgiven:
  • 11. november 2020
  • Utgåva:
  • 4
  • Mått:
  • 261x184x52 mm.
  • Vikt:
  • 1666 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 28. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Antimicrobials in Food

For three editions, Antimicrobials in Foods, has been the must-have resource for those interested in food antimicrobials. Included in this edition are details on naturally occurring antimicrobials from animal, plant, and microbial sources, updates on hurdle technology approaches, and mechanisms of action, resistance, and stress adaptation.

Användarnas betyg av Antimicrobials in Food



Hitta liknande böcker
Boken Antimicrobials in Food finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.