Marknadens största urval
Snabb leverans

Applied Sensory Analy of Foods

Om Applied Sensory Analy of Foods

This book extends the analysis of perception of food qualities to the area of multivariate methods. It presents the field of sensory analysis and gives the reader first-hand descriptions of research approaches and applications.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780849367052
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 272
  • Utgiven:
  • 30. juni 1988
  • Mått:
  • 178x254x15 mm.
  • Vikt:
  • 748 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 6. december 2024

Beskrivning av Applied Sensory Analy of Foods

This book extends the analysis of perception of food qualities to the area of multivariate methods. It presents the field of sensory analysis and gives the reader first-hand descriptions of research approaches and applications.

Användarnas betyg av Applied Sensory Analy of Foods



Hitta liknande böcker
Boken Applied Sensory Analy of Foods finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.