Marknadens största urval
Snabb leverans

At the First Table

- Food and Social Identity in Early Modern Spain

Om At the First Table

Research on European food culture has expanded substantially in recent years, telling us more about food preparation, ingredients, feasting and fasting rituals, and the social and cultural connotations of food. At the First Table demonstrates the ways in which early modern Spaniards used food as a mechanism for the performance of social identity.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780803290815
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 252
  • Utgiven:
  • 1. februari 2017
  • Mått:
  • 228x153x27 mm.
  • Vikt:
  • 366 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 28. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av At the First Table

Research on European food culture has expanded substantially in recent years, telling us more about food preparation, ingredients, feasting and fasting rituals, and the social and cultural connotations of food. At the First Table demonstrates the ways in which early modern Spaniards used food as a mechanism for the performance of social identity.

Användarnas betyg av At the First Table



Hitta liknande böcker
Boken At the First Table finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.