Marknadens största urval
Snabb leverans

Bakery and Confectionery Products: Processing, Quality Assessment Packaging and Storage Techniques: Processing, Quality Assessment Packaging and Stora

  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9788119002887
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 300
  • Utgiven:
  • 17 Februari 2023
  • Mått:
  • 152x21x229 mm.
  • Vikt:
  • 404 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 28 Maj 2024

Användarnas betyg av Bakery and Confectionery Products: Processing, Quality Assessment Packaging and Storage Techniques: Processing, Quality Assessment Packaging and Stora



Hitta liknande böcker
Boken Bakery and Confectionery Products: Processing, Quality Assessment Packaging and Storage Techniques: Processing, Quality Assessment Packaging and Stora finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.