Marknadens största urval
Snabb leverans

Basic Food Microbiology

Om Basic Food Microbiology

The second edition of Basic Food Microbiology follows the same general outline as the highly successful first edition. 1 General Aspects of Food BASIC NEEDS Our basic needs include air that contains an adequate amount of oxy* gen, water that is potable, edible food, and shelter.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781468464559
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 774
  • Utgiven:
  • 19. mars 2012
  • Utgåva:
  • 21989
  • Mått:
  • 152x229x40 mm.
  • Vikt:
  • 1129 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Basic Food Microbiology

The second edition of Basic Food Microbiology follows the same general outline as the highly successful first edition. 1 General Aspects of Food BASIC NEEDS Our basic needs include air that contains an adequate amount of oxy* gen, water that is potable, edible food, and shelter.

Användarnas betyg av Basic Food Microbiology



Hitta liknande böcker
Boken Basic Food Microbiology finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.