Marknadens största urval
Snabb leverans

Basic Food Microbiology

Om Basic Food Microbiology

The second edition of Basic Food Microbiology follows the same general outline as the highly successful first edition. 1 General Aspects of Food BASIC NEEDS Our basic needs include air that contains an adequate amount of oxy* gen, water that is potable, edible food, and shelter.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781468464559
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 774
  • Utgiven:
  • 19. mars 2012
  • Utgåva:
  • 21989
  • Mått:
  • 152x229x40 mm.
  • Vikt:
  • 1129 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 22. november 2024

Beskrivning av Basic Food Microbiology

The second edition of Basic Food Microbiology follows the same general outline as the highly successful first edition. 1 General Aspects of Food BASIC NEEDS Our basic needs include air that contains an adequate amount of oxy* gen, water that is potable, edible food, and shelter.

Användarnas betyg av Basic Food Microbiology



Hitta liknande böcker
Boken Basic Food Microbiology finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.