Marknadens största urval
Snabb leverans

Basic Protocols in Encapsulation of Food Ingredients

  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781071616512
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 216
  • Utgiven:
  • 20. november 2022
  • Utgåva:
  • 22001
  • Mått:
  • 178x12x254 mm.
  • Vikt:
  • 416 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Användarnas betyg av Basic Protocols in Encapsulation of Food Ingredients



Hitta liknande böcker
Boken Basic Protocols in Encapsulation of Food Ingredients finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.