Marknadens största urval
Snabb leverans

Bioactive Compounds in Foods

- Effects of Processing and Storage

Om Bioactive Compounds in Foods

This text examines bioactive compounds as food is processed - covering a wide range of products and examining the response to many different processing operations in regard to positive or negative effects on health.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780841237650
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 272
  • Utgiven:
  • 29. augusti 2002
  • Mått:
  • 241x164x23 mm.
  • Vikt:
  • 576 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 22. maj 2025

Beskrivning av Bioactive Compounds in Foods

This text examines bioactive compounds as food is processed - covering a wide range of products and examining the response to many different processing operations in regard to positive or negative effects on health.

Användarnas betyg av Bioactive Compounds in Foods



Hitta liknande böcker
Boken Bioactive Compounds in Foods finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.