Marknadens största urval
Snabb leverans

Biochemical Techniques and Instrumentation

Om Biochemical Techniques and Instrumentation

This book consists of detail information on several biochemical techniques such as spectroscopic, chromatographic, and centrifugation methods involved in aquaculture and fisheries. This manual also provides basic information on molecular techniques, instruments and their applications involved in fisheries science. This shall help students and researchers to gain depth knowledge on the fundamentals of instrumentation.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9789388173209
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 156
  • Utgiven:
  • 1. januari 2018
  • Mått:
  • 234x156x11 mm.
  • Vikt:
  • 399 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 28. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Biochemical Techniques and Instrumentation

This book consists of detail information on several biochemical techniques such as spectroscopic, chromatographic, and centrifugation methods involved in aquaculture and fisheries. This manual also provides basic information on molecular techniques, instruments and their applications involved in fisheries science. This shall help students and researchers to gain depth knowledge on the fundamentals of instrumentation.

Användarnas betyg av Biochemical Techniques and Instrumentation



Hitta liknande böcker
Boken Biochemical Techniques and Instrumentation finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.