Marknadens största urval
Snabb leverans
Om Biochemistry of Beer Fermentation

This book not only provides readers with an overview of the whole biochemical process involved in beer fermentation, but also reviews the latest findings in this delightful field, making it essential reading for both scientists and brewing enthusiasts

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9783319151885
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 80
  • Utgiven:
  • 6. mars 2015
  • Utgåva:
  • 2015
  • Mått:
  • 155x235x4 mm.
  • Vikt:
  • 1474 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 18. december 2024

Beskrivning av Biochemistry of Beer Fermentation

This book not only provides readers with an overview of the whole biochemical process involved in beer fermentation, but also reviews the latest findings in this delightful field, making it essential reading for both scientists and brewing enthusiasts

Användarnas betyg av Biochemistry of Beer Fermentation



Hitta liknande böcker
Boken Biochemistry of Beer Fermentation finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.