Marknadens största urval
Snabb leverans

Biochemistry of Fruit Ripening

Om Biochemistry of Fruit Ripening

It is over 20 years since the publication of A.c. Hulme's two volume text on The Biochemistry of Fruits and thei.r Products. Whilst the bulk of the information contained in that text is still relevant it is true to say that our understanding of the biochemical and genetic mech

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780412408304
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 454
  • Utgiven:
  • 30 April 1993
  • Utgåva:
  • 1993
  • Mått:
  • 155x235x25 mm.
  • Vikt:
  • 956 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 25 Oktober 2024

Beskrivning av Biochemistry of Fruit Ripening

It is over 20 years since the publication of A.c. Hulme's two volume text on The Biochemistry of Fruits and thei.r Products. Whilst the bulk of the information contained in that text is still relevant it is true to say that our understanding of the biochemical and genetic mech

Användarnas betyg av Biochemistry of Fruit Ripening



Hitta liknande böcker
Boken Biochemistry of Fruit Ripening finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.