Marknadens största urval
Snabb leverans

Biofilms in the Food Environment

Om Biofilms in the Food Environment

In nature, microorganisms are generally found attached to surfaces as biofilms such as dust, insects, plants, animals and rocks, rather than suspended in solution. Once a biofilm is developed, other microorganisms are free to attach and benefit from this microbial community.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781118864142
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 312
  • Utgiven:
  • 16. oktober 2015
  • Utgåva:
  • 2
  • Mått:
  • 74x119x18 mm.
  • Vikt:
  • 680 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 23. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Biofilms in the Food Environment

In nature, microorganisms are generally found attached to surfaces as biofilms such as dust, insects, plants, animals and rocks, rather than suspended in solution. Once a biofilm is developed, other microorganisms are free to attach and benefit from this microbial community.

Användarnas betyg av Biofilms in the Food Environment



Hitta liknande böcker
Boken Biofilms in the Food Environment finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.