Marknadens största urval
Snabb leverans

Biology and Breeding of Food Legumes

Om Biology and Breeding of Food Legumes

Biology and Breeding of Food Legumes provides extensive information on food legumes' history, origin, evolution and botany, as well as breeding objectives and procedures, nutritional improvement, industrial uses, post-harvest technology and recent developments made through biotechnological intervention.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781845937669
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 432
  • Utgiven:
  • 27. september 2011
  • Mått:
  • 253x177x31 mm.
  • Vikt:
  • 1242 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 28. mars 2025

Beskrivning av Biology and Breeding of Food Legumes

Biology and Breeding of Food Legumes provides extensive information on food legumes' history, origin, evolution and botany, as well as breeding objectives and procedures, nutritional improvement, industrial uses, post-harvest technology and recent developments made through biotechnological intervention.

Användarnas betyg av Biology and Breeding of Food Legumes



Hitta liknande böcker
Boken Biology and Breeding of Food Legumes finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.