Marknadens största urval
Snabb leverans

Biology of Brassica Coenospecies

Om Biology of Brassica Coenospecies

Brassica crop species and their allies are important sources of edible roots, stems, leaves, buds and inflorescences, as well as of edible or industrial oils, condiments and forage. This book combines and presents both the basic and applied biological aspects of the Brassica species.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780444502780
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 486
  • Utgiven:
  • 7. juli 1999
  • Mått:
  • 230x156x28 mm.
  • Vikt:
  • 1050 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Biology of Brassica Coenospecies

Brassica crop species and their allies are important sources of edible roots, stems, leaves, buds and inflorescences, as well as of edible or industrial oils, condiments and forage. This book combines and presents both the basic and applied biological aspects of the Brassica species.

Användarnas betyg av Biology of Brassica Coenospecies



Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.