Marknadens största urval
Frakt från 19 kr

Hälsokost

Vill du gå ner i vikt eller vill du bara ha inspiration till böcker om att leva hälsosamt, då finns här ett stort urval av böcker om hälsosam mat, LCHF-böcker och mycket mer. Det finns ett stort utbud av böcker om bantning och lågkolhydratkost så att du kan äta mer hälsosamt. Om du är intresserad av paleo, raw food eller retro cure så har du också kommit till rätt ställe.
Visa mer
Filter
Filter
Boktyp
 • (5.000+)
 • (4.000+)
 • (121)
Format
 • (5.000+)
 • (5.000+)
 • (4.000+)
 • (337)
 • (86)
 • (35)
 • (29)
 • (17)
 • (14)
Visa mer
Språk
 • (194)
 • (5.000+)
 • (3)
 • (953)
 • (867)
 • (1.000+)
 • (128)
 • (36)
 • (8)
Visa mer
Pris
SEK
Betyg
 • (187)
 • (189)
 • (190)
 • (190)
 • (191)
Serie
 • (81)
 • (70)
 • (39)
 • (27)
 • (26)
 • (26)
 • (24)
 • (23)
 • (22)
Visa mer
Sortera efterSortera Populära
 • av Ulrika Davidsson
  225 kr.

  Förändra ditt liv och starta en hälsosam livsstil häng på Ulrikas 66 Day Challenge redan idag! Anta utmaningen under 66 dagar med lättlagade, goda lågkolhydratrecept och ett väl utarbetat kostschema för ett friskare liv med ökad energi, lugnare mage, bättre fokus och skillnad på vågen.Ulrika Davidssons nya hälsokokbok är en inspirerande hälsoutmaning för alla som vill leva ett friskare och smalare liv. En heltäckande kostplanering för 66 dagar med kalorisnåla men matiga och goda recept som hjälper dig att komma igång med ett energifyllt och hälsosamt liv. Öka din energi och ditt fokus, boosta ditt immunförsvar, få en lugnare mage och att gå ner i vikt med Ulrika Davidssons nya bok 66 Day Challenge. En vana skapas på 66 dagar och att skapa nya vanor kräver disciplin, motivation och planering. I sin nya kokbok inspirerar Ulrika Davidsson till en hälsosammare livsstil och delar med sig av sina bästa recept för ett liv med massor av ny energi. Här får du ett väl utarbetat kostschema på 66 dagar minutiöst anpassat för att hitta en ny, smal, stark och hälsosam livsstil. Utöver den tydliga kostplanen med goda lågkolhydratrecept får du dessutom den rätta peppen för att lyckas motivation och målplanering på vägen som hjälper dig hela vägen i mål!  Ulrikas kostprogram med lågkolhydratkost och 5:2- och 16:8-fasta är baserade på hennes mångåriga erfarenhet av kostrådgivning. Hon lär dig äta mer hälsosamt med naturligt protein, mycket grönsaker och långsamma kolhydrater. Recepten är en blandning mellan varm och kall mat, kött, fisk, fågel och vegetariska rätter som är lättlagade, näringsrika och framförallt väldigt goda! Dessutom är recepten kaloriberäknade så att du har full koll på vad kroppen får i sig!  Börja redan idag och utmana dig till en riktig omstart och ett friskare och starkare liv. Du kommer snabbt att märka att du har mer energi och ork, och se en skillnad på vågen. Du kommer inte att ångra dig!Ur innehållet: nästan 100 lättlagade och goda lågkolhydratrecept kostschema med kaloriberäknade recept för alla måltider enklare näringslära tips på vad du ska välja på restaurang, resa eller vid oförutsedda situationer Ulrika Davidsson är kostrådgivare, receptkreatör och bästsäljande kokboksförfattare. Hon är en av Sveriges mest populära kost- och hälsoprofiler som genom åren har hjälpt tusentals människor till en mer hälsosam livsstil genom sin webbkurs "Ulrikas Kickstart" och sina 32 kokböcker med hälsosamma recept som sammanlagt sålt i över en miljon exemplar. 

 • av Ulrika Davidsson
  245 kr.

  Ulrika Davidsson är tillbaka med uppföljaren till bästsäljande 66 Day Challenge!Den nya kokboken innehåller över 80 nya goda recept med smaker från Medelhavet och en inspirerande hälsoutmaning för alla som vill leva ett friskare och smalare liv. En heltäckande kostplanering för 66 dagar med kalorisnåla men matiga och goda recept som hjälper dig igång med ett energifyllt och hälsosamt liv. Anta utmaningen redan idag!     En vana skapas som vi vet på 66 dagar och att skapa nya vanor kräver disciplin, motivation och planering. I sin nya kokbok, med medelhavsinriktning på de goda och lättlagade recepten, inspirerar Ulrika Davidsson till en hälsosammare livsstil och ett liv med massor av ny energi. Här får du ett väl utarbetat kostprogram på 66 dagar minutiöst anpassat för att hitta en ny, smal, stark och hälsosam livsstil. Utöver den tydliga kostplanen med goda lågkolhydratrecept får du dessutom den rätta peppen för att lyckas motivation och målplanering på vägen som hjälper dig hela vägen i mål.   Ulrikas kostprogram med lågkolhydratkost och periodisk fasta är baserade på hennes mångåriga erfarenhet av kostrådgivning. Hon lär dig äta mer hälsosamt med naturligt protein, mycket grönsaker och långsamma kolhydrater. Recepten är indelade i frukost, vego, kött, fågel, fisk och skaldjur och några riktigt smarriga desserter. De är lättlagade, näringsrika och framför allt väldigt goda! Dessutom är recepten både kalori- och kolhydratsberäknade så att du har full koll på vad kroppen får i sig.     Vad sägs om t ex squashspagetti vongole, varm medelhavssallad, halstrad tonfisk med kålsallad och grekisk kycklinggryta?     Börja redan idag och utmana dig till en riktig omstart och ett friskare och starkare liv. Du kommer snabbt att märka att du har mer energi och ork, och se en skillnad på vågen. Du kommer inte att ångra dig!     Ur innehållet:  - Över 80 lättlagade och goda lågkolhydratrecept  - Kostscheman för 66 dagar med kaloriberäknade medelhavsinspirerade recept för alla måltider  - Planera din vecka med inköp, matlagning och food prep  - 5 ovanor som ska förändras till 5 goda vanor  - Underbart goda recept på medelhavskost med ett lågkolhydrattänk - Så fungerar periodisk fasta, 5:2 och 800 kcal + fastafördelar  - Detta händer i kroppen och hjärnan när du börjar med nya vanor - Faktorer som ökar din förbränning Ulrika Davidsson är kostrådgivare, receptkreatör och bästsäljande författare till över 35 böcker. Hennes kickstartskurser har hjälpt tiotusentals personer att nå sin målvikt och finna en mer hållbar och hälsosam livsstil.

 • av Karl Hultén & Anna-Maria Norman
  345 kr.

  Maghälsa är nyckeln till ett fungerande immunförsvar. Tidiga tecken på att allt inte står rätt till är ofta ökande trötthet, allergier eller magbesvär – diffusa symtom som riskerar att leda vidare till sköldkörtelsjukdom, psoriasis, reumatism eller någon annan av de omkring 100 autoimmuna diagnoser som finns. Vid autoimmun sjukdom har immunförsvaret blivit förvirrat och börjat attackera den egna kroppen. Men det går att vända symtom och inflammation till välbefinnande – på helt naturlig väg. Det autoimmuna protokollet (AIP) är ett antiinflammatoriskt ­kostupplägg som redan förändrat livet för tusentals människor med kronisk sjukdom. Tarmirriterande och inflammatoriska livsmedel utesluts för att ge plats åt en individanpassad läkande kost. Boken beskriver de samband ­forskningen avslöjat mellan immunförsvar, maghälsa och hormoner. Du får hjälp att återvinna hälsan med konkreta verktyg, matlistor och ­inspirerande recept.Här får du lära dig hur du:ska äta för att hjälpa din kropp att läkaindividanpassar, felsöker och optimerar din kostformar en tarmflora som lugnar ditt immunförsvartestar din tolerans för kolhydrateranvänder probiotika och kosttillskott för minskade symtomanpassar sömn, återhämtning och fysisk aktivitet för bästa immunhälsa.Om författarna:Karl Hultén är föreläsare, medförfattare till Autoimmun kokbok (2016) och Hjärnhälsa (2007) och har en magisterexamen i biomedicin (medicinsk biologi).Anna-Maria Norman är certifierad kostrådgivare och hälsocoach samt har en magisterexamen i statsvetenskap och sociologi.Tillsammans driver de hälsoföretaget Paleoteket och en podcast med samma namn. De föreläser, utbildar och erbjuder individuell rådgivning inom hälsa.Sagt om boken:“Autoimmun handbok erbjuder ett strukturerat angreppssätt och en metod för att navigera tryggt när du vill ta makten över din egen hälsa. Eftersom författarnas arbete genomsyras av ett vetenskapsbaserat kritiskt förhållningssätt kan boken, som håller internationellt hög nivå, mycket väl fungera som referensverk inom både funktionsmedicin och konventionell medicin.” Peter Martin, Leg läkare med dr, Funmed-mottagningen i Göteborg“Den här boken kommer göra livet enklare för alla som ger sig in på AIP. Den kommer att hjälpa de som kört fast och få tvivlare att våga testa. Ett fantastiskt viktigt verktyg! Jag visste inte att jag saknat det så mycket.”,Elsa Kjellander, har läkt med hjälp av AIP“Jag är så extremt glad att ni skrivit denna bok! Den ger en djupgående beskrivning av alla essentiella processer i kroppen vid autoimmun sjukdom, men på ett väldigt begripligt sätt. Nu har jag en mycket klarare bild över sammanhangen vilket ju gör att jag mycket lättare kan experimentera själv.”Adam Seid Tahir, dansare som har Ankyloserande Spondylit (AS)

 • av Will Bulsiewicz
  118,35 - 179 kr.

  Fix your health with fibre not fads - the instant New York Times bestsellerThe benefits of restrictive diets like paleo and keto have been touted for more than a decade, but as award-winning gastroenterologist Dr Will Bulsiewicz, or 'Dr B', illuminates in this groundbreaking book, the explosion of studies on the microbiome show that elimination diets are in fact hazardous to our health. What research clearly indicates is that gut health is the key to boosting our metabolism, balancing our hormones and taming the inflammation that causes a host of diseases. And the scientifically proven way to fuel our guts is with dietary fibre from an abundant variety of colourful plants. As a former junk-food junkie, Dr B knows first-hand the power of fibre to dramatically transform our health and the good news is that our guts can be trained. Fibre-rich, real foods - fruits, vegetables, whole grains, seeds, nuts and legumes - start working quickly and maintain your long-term health, promote weight loss and allow you to thrive and feel great from the inside out.Fibre Fuelled is so much more than a health book: it's a step-by-step methodology to stop the misinformation caused by the diet industry and to show you the simple, science-backed process for a lifestyle that is effortless, sustainable and above all else transforms your health by optimizing your gut microbiome. With a 28-day jumpstart programme that includes menus, over 70 plant-fuelled recipes, essential advice on food sensitivities and detailed shopping lists, Fibre Fuelled offers the blueprint to start turbocharging your gut for lifelong health.

 • - Reprogramme your genes for effortless weight loss, vibrant health and boundless energy
  av Mark Sisson
  139,89 - 219 kr.

  If you want to reach your physical and genetic potential Mark Sisson's 10 Primal Blueprint Laws will get you real results. Combining evolutionary biology with modern genetic science, Mark Sisson takes you back to basics and explains what you need to do to get the body and health you want - with the minimum amount of effort. Mark's approach works by adapting the simple practices of our early ancestors to our modern lifestyles. These include: eating a high-protein, high-fat diet with plenty of vegetables; exercising less for the best results; eliminating sugar and grains; improving quality of sleep; and spending more time outside. The 10 Primal Blueprint Laws will help you:- Lose weight quickly and easily- Increase your energy levels- Get a strong, fit, lean body- Sleep soundly- Improve cholesterol and blood sugar - Enjoy vibrant health This is an empowering and enlightening book that will help you stop struggling with your weight and give you back control of your health - and your future.

 • - 175 vegan recipes for simple, fresh and flavourful meals
  av Hugh Fearnley-Whittingstall
  315 kr.

 • av Lina Nertby Aurell & Mia Clase
  145 - 239 kr.

  Förra årets succébok Food Pharmacy lärde oss allt om antiinflammatorisk mat, bakterier, hjältar i köket, antioxidanter och vetenskapliga studier (och så var det något om Star Wars också).Här är kokboken som förenklar din vardag. Här vänder sig Lina och Mia till alla som vill börja jaga näring och äta mat som gör tarmfloran gott och håller inflammationen (och många sjukdomar) borta.Recepten innehåller mängder med grönsaker, en del nötter och kryddor för smak och antiinflammatorisk boost, tillagade på ett så skonsamt sätt som möjligt för att bevara så mycket näring som möjligt. Rätterna är gluten-, mjölk- och sockerfria och noga provlagade för att smaka riktigt gott.Här finns måltider för alla tillfällen: snabba vardagsrätter, lyxigare fine dining-rätter och närande smoothies. Vad sägs om recept på den optimala middagssmoothien, idévärldens lasagne och världens godaste brownie?Det här är ingen diet utan hälsosam mat för alla. Och den bygger på exakt de råd alla experter faktiskt är överens om – ät mycket grönsaker och skippa sockret!Lina Nertby Aurell och Mia Clase driver den välbesökta och omtyckta hälsobloggen och podden Food Pharmacy. År 2016 utkom den omåttligt populära boken med samma namn.

 • av Jenny Andersson & Magnus Andersson
  275 kr.

  Ren och naturlig mat. Så enkelt kan man sammanfatta recepten i denna bok samt tankarna kring kosthållningen Paleo. När man äter en ren och naturlig mat kommer kroppen att kunna leva ut sin fulla potential och därmed når man stora hälsovinster.Recepten är helt fria från spannmål (gluten), mejerivaror (laktos) och vitt socker.Författarna Jenny och Magnus Andersson är båda utbildade kostrådgivare och brinner för kost och hälsa. Deras devis är: Paleo – så gott och så enkelt! Och med dessa ord har de sedan 2010 aktivt jobbat för att sprida och göra Paleokosten lättillgänglig.Med deras blogg ”Under vårt tak”, en av Sveriges största Paleobloggar, når de dagligen tusentals läsare som inspireras och tar del av härliga recept och Paleolivsstilen. Nu är det dags för Jenny och Magnus att ta steget utanför nätet och ge ut en egen kokbok.Lätta, goda och hälsosamma recept som underlättar din vardag och samtidigt ger dig en hälsosam grund att stå på samt de verktyg du behöver för att fortsätta med en fin och hållbar kosthållning.Boken tar upp begreppet Paleo och tankarna bakom, förklarar hur maten kan ge så stora hälsovinster samt hur man gör för att enkelt lägga om sin kost till Paleo. Det finns en guide över de råvaror som ingår inom kosten vilket underlättar och ger en ökad förståelse för hur man själv kan sätta ihop måltider.Du kommer även att få läsa om Jenny och Magnus hälsoresa. Kopplingen mellan kost och hälsa var ingen självklarhet för dem innan sjukdom vände upp och ner på deras liv …

 • av Therese Goding
  229 kr.

  PoP  Postoperativa portioner är en receptbok som innehåller över 40 goda, näringsrika och lättlagade recept för dig som har gjort en viktoperation, oavsett operationsmetod. Syftet med boken är att inspirera till goda matvanor och ge kunskap kring hur du kan öka ditt näringsintag. Boken innehåller också tips och råd för hur du lättare ska kunna hålla dig till din kostplan. PoP lämpar sig även för dig som inte har gjort någon operation utan bara vill äta lite nyttigare.PoP är skriven av dietist Therese Goding som har arbetat inom området överviktskirurgi i snart 10 år. Hennes första bok Ett liv med sleeve är fortfarande till stor hjälp för många som ska eller har genomgång en viktoperation. PoP följer upp som en kokbok med praktiska tips och ska underlätta ytterligare till att följa kostråden och äta hälsosamt.

 • av Ulrika Davidsson & Mia Lundin
  145 kr.

  Här är boken för alla kvinnor som vill laga mat för att hålla kroppen i hormonell balans, hjärnan alert och ge livsglädjen en rejäl skjuts!För rätt kost är grunden till hormonell balans. Får kroppen de näringsämnen den behöver slutar den ropa på hjälp. Du känner dig lugn, harmonisk och stark. Och ju mer balanserad din kropp är näringsmässigt, desto mindre hormoner behöver du ersätta i framtiden. Dina premenstruella symtom, förklimakteriet och klimakteriet blir lindrigare. Och med rätt kost förebygger du även inflammationer, benskörhet och viktökning.Mat för hormonell balans inleds med en lättillgänglig och uttömmande faktadel och avslutas med cirka 60 recept på god, hälsosam och lättlagad mat. En tvåveckors kostplan gör det enkelt att komma igång.Mat för hormonell balans är boken som visar hur du som vill främja din hormonella balans, vitalitet och livsglädje ska tänka och göra.

 • av Louise Strömberg
  225 kr.

  Det är dags att släppa taget om din inre kritiker och vakna upp. Det är dags för dig att äntligen förstå ditt eget värde och gör något modigt börja älska dig själv villkorslöst!     Tänk om idén om vi bara lyckas nå den önskade målvikten eller framgången så kommer vi automatiskt att börja trivas med oss själva egentligen är bluff och ett ändlöst lopp vi aldrig kan vinna? Tänk om vi istället skulle vända på det, och först börja jobba på relationen till oss själva och förstå värdet, potentialen och rikedomen som bor inom oss. Vem vet hur mycket gränslös framgång och genuint välmående vi kan uppnå i vårt eget fantastiska sällskap?       Vårt samhälle är redo för en radikal våg av inre hälsoförändring. En hälsoförändring där self love, kroppskärlek, tacksamhet, good enough-ideal och mod genom sårbarhet tar de platser som tidigare besuttits av kroppshat, perfektionism, utbrändhet, materialistiskt överflöd och skam.   Med moderna metoder, spännande kunskaper och kraftfulla verktyg guidar Louise till ett uppvaknande från vår otillräcklighetskultur in i ett sätt att tänka där vi uppskattar och värderar oss själva, de möjligheter och det potential vi har.    Det är en fantastisk bok rätt i tiden, som på ett tillgängligt sätt visar vägen till den mer helhjärtade, hållbara, tacksamma och levande livsstilen där man uppskattar och sprider den värme man faktiskt kan känna till sig själv.   Att Louise lyckas inspirera människor till positiv förändring på djupet vet de 20 000 personer som hon når ut till, bland annat via sitt populära instagramkonto Louisestromberg.se. I denna bok bjuder hon på handfasta och fördjupade lärdomar, insikter och kunskaper från möten av såväl hjärnforskare till meditationsmästare och gör det tillgängligt för läsaren att själv ta till sig informationen.     Ur innehållet: Vad är självkärlek? Få förståelse för vem du är Att äga sitt liv & läka sin själ Att leva helhjärtat Kroppskärlek Individuell balans   Mat vi mår bra av   Yoga att göra hemma   Meditation    8 veckors individplan          Om författaren Louise Strömberg är den omtyckta self love-coachen och hälsoinspiratören som via sin populära instagramkanal Louisestromberg.se och sina retreats världen över inspirerar människor till att leva mer helhjärtade liv. Hon är yoga- och mindfulnesslärare, livsstilsrådgivare och receptkreatör för restauranger och matföretag.

 • av Sara Begner
  245 kr.

  I en tid då hälsorönen haglar över oss är det lätt att gå vilse bland olika dieter och trender. I Vår kokbok hälsa utgår därför recepten från det som experterna i dag är överens om: vi behöver äta mer grönsaker och baljväxter, bättre fettsyror, mindre rött kött, mer fullkorn och färre snabba kolhydrater. För att åstadkomma det kan man till exempel byta ut en del av köttfärsen mot bönor när man gör biffar, eller servera en matgrynssallad med en massa grönsaker till laxen istället för potatis eller pasta.Här finns recept på snabba vardagsrätter och härlig festmat självklart finns också frukostar, desserter, mellanmål, drinkar och matbröd, alla i hälsosam tappning. Den älskade husmanskosten har sin givna plats, likaså rätter med inspiration från andra delar av världen. Indisk morots- och linssoppa, ärtpuckar med soltorkad tomat, ginger beer-kyckling, torsk i ugn med rödbetor och kapris samt kladdkaka med dadlar är bara några exempel på nya tillskott i den uppdaterade Vår kokbok hälsa.Cirka 350 recept kompletteras med texter som ger konkreta tips och handfasta råd om hur vi ska äta mer hälsosamt samt en faktadel där du kan läsa om allt du kan tänkas behöva veta när det gäller livsmedel.

 • av Ulrika Davidsson
  145 kr.

  Egen matlåda – en klok satsning!En bok fylld med recept på frukostar, smoothies, soppor, sallader, varma och kalla rätter samt mättande mellanmål, som alla är lätta att ta med. Nu är det lättare än någonsin att lyckas få till en vardag med god och hälsosam mat!Ingen skräpmatInga konstiga råvaror och tillsatser – du vet precis vad som ligger i din matlåda! Maten är snabblagad och god och ger en skjuts åt din viktminskning. Den boostar din hälsa och ger dig rätt sorts energi.Ingen beslutsångestInget funderande på var och vad du ska äta – din goda mat är klar och väntar i matlådan.Spara tidInget flängande och köande på stan – allt ligger i matlådan, och ibland har du dessutom flera matlådor klara på samma gång.Spara pengarInga pengar i sjön på dyra och tråkiga luncher på stan – din matlåda är rena rama spargrisen!Stopp för onödig plastInga fler engångsplastlådor – allt ligger i din matlåda som kan användas om och om igen.Så på med locket på matlådan och njut av din fräscha och hälsosamma matlåda!

 • - Over 100 Recipes to Help Prevent and Reverse Disease
  av Michael Greger
  219 kr.

  An illustrated cookbook of recipes to help reverse and prevent disease, from the author of the international bestseller How Not To Die

 • - Discover the foods scientifically proven to prevent and reverse disease
  av Gene Stone & Michael Greger MD
  95 - 155 kr.

  The International Bestseller'Dr Michael Greger reveals the foods that will help you live longer' Daily Mail'This book may help those who are susceptible to illnesses that can be prevented with proper nutrition' His Holiness the Dalai LamaWhy rely on drugs and surgery to cure you of life-threatening disease when the right decisions can prevent you from falling ill to begin with?How Not To Die gives effective, scientifically-proven nutritional advice to prevent our biggest killers - including heart disease, breast cancer, prostate cancer, high blood pressure and diabetes - and reveals the astounding health benefits that simple dietary choices can provide. Based on the latest scientific research, the internationally bestselling How Not To Die examines each of the most common diseases to reveal what, how and why different foods affect us, and how increasing our consumption of certain foods and avoiding others can dramatically reduce our risk of falling sick and even reverse the effects of disease. It also shares Dr Greger's 'Daily Dozen' - the twelve foods we should all eat every day to stay in the best of health.With emphasis on individual family health history and acknowledging that everyone needs something different, Dr Michael Greger offers practical dietary advice to help you live longer, healthier lives.

 • - Over 100 Recipes for Healthy, Permanent Weight Loss
  av Michael Greger MD
  114,03 - 219 kr.

  From Michael Greger, M.D., the author of the New York Times bestseller How Not to Die, comes a full-color, fully illustrated cookbook that shares the science of long-term weight-loss success.Greger offers readers delicious yet healthy options that allow them to ditch the idea of 'dieting' altogether. As outlined in his book How Not to Diet, Greger believes that identifying the twenty-one weight-loss accelerators in our bodies and incorporating new, cutting-edge medical discoveries are integral in putting an end to the all-consuming activity of counting calories and getting involved in expensive juice cleanses and paid diet programmes.The How Not to Diet Cookbook is a revolutionary addition to the cookbook industry: incredibly effective and designed for everyone looking to make changes to their dietary habits to improve their quality of life.All recipes in this cookbook have been fully anglicized.

 • - The UK edition
  av Jamie Oliver
  193,74 - 325 kr.

  For foodies who like to keep things quick & easy, they'll love Jamie's most straightforward cookbook yet - with every recipe using ONLY 5 INGREDIENTS. INCLUDES ALL THE RECIPES AND MORE FROM JAMIE'S CHANNEL 4 SERIES QUICK & EASY FOOD 'This is Oliver's best book in years' The Sunday Times_____________With just FIVE ingredients that have maximum flavour and minimum fuss, you'll be cooking exciting food that's ready in less than 30 minutes . . . ITALIAN SEARED BEEF. Thinly sliced strips of rump steak: golden and blushing in the middle, with pesto, spicy rocket, pine nuts and creamy layers of Parmesan. AUBERGINE PENNE ARRABBIATA. A beautiful, super spicy Italian dish that's perfect for midweek. Aubergine quarters cooked in red chilli, garlic and tomatoes over penne pasta. TASTY WARM LENTIL SALAD. A delicious simple and healthy winter salad of tenderstem broccoli and lentils, with a chilli kick and a lemon and anchovy dressing. COMFORTING SAUSAGE BAKE. A hearty and warming meal perfect for winter nights: sweet tomatoes, rosemary focaccia and juicy sausages, creamy white beans, all baked in the oven with garlic. PLUM TARTE TARTIN. An easy - but delicious - dinner party dessert made in less than 30 minutes: plums, golden puff pastry, Christmassy cinnamon, sweet maple syrup and vanilla ice cream. _________'Our favourite new recipe book . . . Simple suppers from the nation's favourite chef' Sainsbury's Magazine'Jamie Oliver returns with the second series, focussing on easy family-centric cooking . . . he's stripped back to basics and all the better for it.' The Sunday Telegraph

 • - Easy & Delicious Meals for Everyone as seen on Channel 4's Meat-Free Meals
  av Jamie Oliver
  193,74 - 325 kr.

 • - Save Yourself and the Ones You Love with the Hidden Healing Powers of Fruits & Vegetables
  av Anthony William
  309 kr.

  Medical Medium Life-Changing Foods delves deeper into the healing power of over 50 fruits, vegetables, herbs and spices, and wild foods that can have an extraordinary effect on health. Anthony William explains each food's properties, the symptoms and conditions it can help relieve or heal, and the emotional and spiritual benefits it brings.

 • - How to combine rapid weight loss and intermittent fasting for long-term health
  av Dr Michael Mosley
  149 kr.

  **AS SEEN ON CHANNEL 4**FROM THE CREATOR OF THE INTERNATIONAL BESTSELLING 5:2, A SIMPLE, FLEXIBLE NEW WEIGHT LOSS PROGRAMME BASED ON GROUNDBREAKING SCIENCE

 • av Jane McLelland
  249 - 329 kr.

 • - Over 70 Delicious, Super-simple, Powerful & Protein-packed Recipes for Busy People
  av Gaz Oakley
  245 kr.

  Super-simple and incredibly tasty recipes from chef and youtuber Gaz Oakley, aka Avant-Garde Vegan

 • - The 5 Simple Fixes That Will Make You Healthy, Fit, and Eternally Awesome
  av Darin Olien
  159 kr.

  "Olien provides us with an entirely new way of thinking about health and well-being by identifying what he calls the life forces: quality nutrition, hydration, detoxification, oxygenation, and alkalization. Olien demonstrates ... how to maintain these processes, thereby allowing our bodies to do the rest"--Amazon.com.

 • - Save time. Lose weight. Eat the meals you love
  av Meal Prep King
  161,43 - 245 kr.

 • - Low-carb, Mediterranean style recipes for intermittent fasting and long-term health
  av Dr Clare Bailey
  219 kr.

  Following Dr Michael Mosley's No.1 bestselling Fast 800, this fabulous companion cookbook offers a collection of delicious, nutritious recipes to help you incorporate the new 800-calorie programme into your daily life.

 • - Burn Fat, Heal Inflammation and Eat Like the High-Performing Human You Were Meant to be
  av Dave Asprey
  114,05 - 199 kr.

  Break the rules, not the fast with world-renowned biohacker and New York Times bestselling author Dave Asprey.

 • - The Groundbreaking Science of Healthy, Permanent Weight Loss
  av Michael Greger
  159 - 275 kr.

  The author of the major bestseller How Not to Die reveals the groundbreaking scientific research behind how a plant-based diet can maximize our fat-burning systems for long-term weight loss success.

 • - Mouth-watering recipes to fuel you for life
  av Gordon Ramsay
  53,74 - 315 kr.

  The definitive cookbook for eating well to achieve optimum health and fitness, by one of the world's finest chefs and fitness fanatic, Gordon Ramsay.

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.