Marknadens största urval
Snabb leverans

Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine

Om Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine

A self-taught culinary genius, Francesco Bracali is one of Italy's top chefs. He and his brother Luca, a sommelier, own the two-Michelin-starred restaurant ""Bracali"" in Massa Marittima, Tuscany. The book tells the story of the Bracali brothers, from the early days where their revolutionary approach to cuisine was a novelty, to today's International recognition.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781476669816
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 137
  • Utgiven:
  • 19. juli 2018
  • Mått:
  • 152x229x7 mm.
  • Vikt:
  • 154 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine

A self-taught culinary genius, Francesco Bracali is one of Italy's top chefs. He and his brother Luca, a sommelier, own the two-Michelin-starred restaurant ""Bracali"" in Massa Marittima, Tuscany. The book tells the story of the Bracali brothers, from the early days where their revolutionary approach to cuisine was a novelty, to today's International recognition.

Användarnas betyg av Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine



Hitta liknande böcker
Boken Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.