Marknadens största urval
Snabb leverans

Butchering Beef

Om Butchering Beef

More and more people are deciding to raise their own meat, from farmers to homesteaders, even chefs. This book begins with general information about food safety, freezing and packaging, tools and equipment, butchering methods, and pre-slaughter conditions before moving into the specifics of slaughtering and butchering cattle.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781612121833
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 352
  • Utgiven:
  • 11. mars 2014
  • Mått:
  • 216x277x21 mm.
  • Vikt:
  • 1256 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 10. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Butchering Beef

More and more people are deciding to raise their own meat, from farmers to homesteaders, even chefs. This book begins with general information about food safety, freezing and packaging, tools and equipment, butchering methods, and pre-slaughter conditions before moving into the specifics of slaughtering and butchering cattle.

Användarnas betyg av Butchering Beef



Hitta liknande böcker
Boken Butchering Beef finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.