Marknadens största urval
Snabb leverans

Cereals in Breadmaking

- A Molecular Colloidal Approach

Om Cereals in Breadmaking

Describes the breadmaking process at the molecular level, based on surface and colloidal science and introducing colloidal science with a minimum of theory. This book discusses the structure of the dough, how a foam is formed during fermentation and how starch gelatinization induces the formation of an open-pore network, such as the bread crumb.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780824788162
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 392
  • Utgiven:
  • 23. februari 1993
  • Mått:
  • 156x234x25 mm.
  • Vikt:
  • 725 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 28. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Cereals in Breadmaking

Describes the breadmaking process at the molecular level, based on surface and colloidal science and introducing colloidal science with a minimum of theory. This book discusses the structure of the dough, how a foam is formed during fermentation and how starch gelatinization induces the formation of an open-pore network, such as the bread crumb.

Användarnas betyg av Cereals in Breadmaking



Hitta liknande böcker
Boken Cereals in Breadmaking finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.