Marknadens största urval
Snabb leverans

Challenges and Potential Solutions in Gluten Free Product Development

Om Challenges and Potential Solutions in Gluten Free Product Development

This work provides researchers with a thorough overview of all aspects related to the development of gluten-free food products.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9783030886967
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 182
  • Utgiven:
  • 4 December 2021
  • Utgåva:
  • 12022
  • Mått:
  • 155x235x0 mm.
  • Vikt:
  • 471 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 31 Juli 2024

Beskrivning av Challenges and Potential Solutions in Gluten Free Product Development

This work provides researchers with a thorough overview of all aspects related to the development of gluten-free food products.

Användarnas betyg av Challenges and Potential Solutions in Gluten Free Product Development



Hitta liknande böcker
Boken Challenges and Potential Solutions in Gluten Free Product Development finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.