Marknadens största urval
Snabb leverans

Charcuterie and French Pork Cookery

Om Charcuterie and French Pork Cookery

Here is a book which is guaranteed to fascinate both cook and traveller; it provides a wealth of information on the unique history and art of French charcuterie. Every town in France has at least one charcutier, whose windows are dressed with astonishing displays of good food; pates, terrines, galantines, jambon, saucissions sec and boudins.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781902304885
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 320
  • Utgiven:
  • 31. oktober 2001
  • Mått:
  • 137x208x24 mm.
  • Vikt:
  • 490 g.
Leveranstid: Okänt - saknas för närvarande
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Förväntas inte levereras innan jul

Beskrivning av Charcuterie and French Pork Cookery

Here is a book which is guaranteed to fascinate both cook and traveller; it provides a wealth of information on the unique history and art of French charcuterie. Every town in France has at least one charcutier, whose windows are dressed with astonishing displays of good food; pates, terrines, galantines, jambon, saucissions sec and boudins.

Användarnas betyg av Charcuterie and French Pork Cookery



Hitta liknande böcker
Boken Charcuterie and French Pork Cookery finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.