Marknadens största urval
Snabb leverans

Cheesemaking Practice

Om Cheesemaking Practice

Today, cheesemaking remains a blend of'art and science' for, while much cheese is made in computer-controlled factories relying on strict standard ization to handle the large volumes of milk involved, the production oftop quality cheese still relies on the innate skill of the cheesemaker.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781461376675
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 449
  • Utgiven:
  • 6. oktober 2012
  • Utgåva:
  • 319983
  • Mått:
  • 155x235x24 mm.
  • Vikt:
  • 718 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av Cheesemaking Practice

Today, cheesemaking remains a blend of'art and science' for, while much cheese is made in computer-controlled factories relying on strict standard ization to handle the large volumes of milk involved, the production oftop quality cheese still relies on the innate skill of the cheesemaker.

Användarnas betyg av Cheesemaking Practice



Hitta liknande böcker
Boken Cheesemaking Practice finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.