Marknadens största urval
Snabb leverans

Chemical Analysis of Antibiotic Residues in Food

av J Wang
Om Chemical Analysis of Antibiotic Residues in Food

* Provides a single source for readers interested in the development of analytical methods to measure antibiotic residues in food. * Topics include general issues related to analytical quality control and quality assurance, measurement uncertainty, screening and confirmatory methods.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780470490426
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 384
  • Utgiven:
  • 27. december 2011
  • Mått:
  • 223x281x25 mm.
  • Vikt:
  • 1076 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 28. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Chemical Analysis of Antibiotic Residues in Food

* Provides a single source for readers interested in the development of analytical methods to measure antibiotic residues in food. * Topics include general issues related to analytical quality control and quality assurance, measurement uncertainty, screening and confirmatory methods.

Användarnas betyg av Chemical Analysis of Antibiotic Residues in Food



Hitta liknande böcker
Boken Chemical Analysis of Antibiotic Residues in Food finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.