Marknadens största urval
Snabb leverans

Chemical Changes in Food During Processing

Om Chemical Changes in Food During Processing

This volume results from the Eighth Basic Symposium held by the Institute of Food Technologists in Anaheim, California on June 8-9, 1984. Twenty speakers discussed topics ranging from the basic chemistry relating to food constituents to the more applied aspects of chemical changes in food components during food processing.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9789401710183
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 514
  • Utgiven:
  • 13. november 2013
  • Utgåva:
  • 11985
  • Mått:
  • 152x229x27 mm.
  • Vikt:
  • 771 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Chemical Changes in Food During Processing

This volume results from the Eighth Basic Symposium held by the Institute of Food Technologists in Anaheim, California on June 8-9, 1984. Twenty speakers discussed topics ranging from the basic chemistry relating to food constituents to the more applied aspects of chemical changes in food components during food processing.

Användarnas betyg av Chemical Changes in Food During Processing



Hitta liknande böcker
Boken Chemical Changes in Food During Processing finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.