Marknadens största urval
Snabb leverans

Chemical Engineering for the Food Industry

Om Chemical Engineering for the Food Industry

Industrial food processing involves the production of added value foods on a large scale; * The range of processes and products made by the food industry has increased to include foods which have no kitchen counterpart, such as low-fat spreads.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781461367246
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 462
  • Utgiven:
  • 23. oktober 2012
  • Utgåva:
  • 11997
  • Mått:
  • 234x158x32 mm.
  • Vikt:
  • 732 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Chemical Engineering for the Food Industry

Industrial food processing involves the production of added value foods on a large scale; * The range of processes and products made by the food industry has increased to include foods which have no kitchen counterpart, such as low-fat spreads.

Användarnas betyg av Chemical Engineering for the Food Industry



Hitta liknande böcker
Boken Chemical Engineering for the Food Industry finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.