Marknadens största urval
Snabb leverans

Chemical Senses

- Receptor Events and Transduction in Taste and Olfaction

Om Chemical Senses

This book focuses on the initial biochemical and biophysical aspects of taste and olfaction. It is intended for a wide audience, both those already familiar with the chemical senses and those biochemists and neuro-biologists interested in gaining an appreciation of this rapidly expanding discipline.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780824781620
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 558
  • Utgiven:
  • 29. augusti 1989
  • Mått:
  • 156x234x30 mm.
  • Vikt:
  • 907 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Chemical Senses

This book focuses on the initial biochemical and biophysical aspects of taste and olfaction. It is intended for a wide audience, both those already familiar with the chemical senses and those biochemists and neuro-biologists interested in gaining an appreciation of this rapidly expanding discipline.

Användarnas betyg av Chemical Senses



Hitta liknande böcker
Boken Chemical Senses finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.