Marknadens största urval
Snabb leverans

Chemistry of Spices

Om Chemistry of Spices

Representing the first discussion of the chemical properties of a wide cross section of important spices, this book covers extensively the three broad categories of plant-derived natural products: the terpenoids, the alkaloids and the phenyl propanoids and allied phenolic compounds.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781845934057
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 464
  • Utgiven:
  • 15. juli 2008
  • Mått:
  • 177x246x27 mm.
  • Vikt:
  • 1152 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 28. mars 2025

Beskrivning av Chemistry of Spices

Representing the first discussion of the chemical properties of a wide cross section of important spices, this book covers extensively the three broad categories of plant-derived natural products: the terpenoids, the alkaloids and the phenyl propanoids and allied phenolic compounds.

Användarnas betyg av Chemistry of Spices



Hitta liknande böcker
Boken Chemistry of Spices finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.