Marknadens största urval
Snabb leverans

Chocolates and Confections

- Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner

Om Chocolates and Confections

The comprehensive guide to chocolate and candy making for professionals and serious home cooks Chocolate and candy making is more popular and accessible than it has ever been. This book combines artisan confectionery techniques with straightforward explanations of the theory, science, and formulas at work.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780470424414
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 544
  • Utgiven:
  • 4. januari 2013
  • Utgåva:
  • 2
  • Mått:
  • 226x285x41 mm.
  • Vikt:
  • 2020 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 3. december 2024

Beskrivning av Chocolates and Confections

The comprehensive guide to chocolate and candy making for professionals and serious home cooks Chocolate and candy making is more popular and accessible than it has ever been. This book combines artisan confectionery techniques with straightforward explanations of the theory, science, and formulas at work.

Användarnas betyg av Chocolates and Confections



Hitta liknande böcker
Boken Chocolates and Confections finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.