Marknadens största urval
Snabb leverans

Compendium of the Microbiological Spoilage of Foods and Beverages

Om Compendium of the Microbiological Spoilage of Foods and Beverages

The increased emphasis on food safety during the past two decades has decreased the emphasis on the loss of food through spoilage, particularly in developed co- tries where food is more abundant. New products have continued to evolve, but for many new perishable foods product stability continues to be a limiting factor.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781441908254
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 369
  • Utgiven:
  • 5. oktober 2009
  • Utgåva:
  • 2010
  • Mått:
  • 165x245x28 mm.
  • Vikt:
  • 702 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Compendium of the Microbiological Spoilage of Foods and Beverages

The increased emphasis on food safety during the past two decades has decreased the emphasis on the loss of food through spoilage, particularly in developed co- tries where food is more abundant. New products have continued to evolve, but for many new perishable foods product stability continues to be a limiting factor.

Användarnas betyg av Compendium of the Microbiological Spoilage of Foods and Beverages



Hitta liknande böcker
Boken Compendium of the Microbiological Spoilage of Foods and Beverages finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.