Marknadens största urval
Snabb leverans
Om Cooking in America, 1840-1945

Offers recipes to complement the most-studied historical periods. This book includes an introduction to the period and then an overview of the type of foodstuffs, cuisine, and style of eating. Organized by course, typical meal, or food group, each recipe is introduced and placed in its proper social context; some, merely for historical interest.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780313335747
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 232
  • Utgiven:
  • 30. augusti 2006
  • Utgåva:
  • Mått:
  • 178x254x21 mm.
  • Vikt:
  • 667 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Cooking in America, 1840-1945

Offers recipes to complement the most-studied historical periods. This book includes an introduction to the period and then an overview of the type of foodstuffs, cuisine, and style of eating. Organized by course, typical meal, or food group, each recipe is introduced and placed in its proper social context; some, merely for historical interest.

Användarnas betyg av Cooking in America, 1840-1945



Hitta liknande böcker
Boken Cooking in America, 1840-1945 finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.