Marknadens största urval
Snabb leverans
Om Cooking in Europe, 1250-1650

Expert commentary helps readers to be able to replicate the food as nearly as possible in their own kitchens. An introduction overviews cuisine and food culture in these time periods and prepares the reader to replicate period food with advice on equipment, cooking methods, finding ingredients, and reading period recipes.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780313330964
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 200
  • Utgiven:
  • 30. juni 2006
  • Mått:
  • 184x256x18 mm.
  • Vikt:
  • 602 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Cooking in Europe, 1250-1650

Expert commentary helps readers to be able to replicate the food as nearly as possible in their own kitchens. An introduction overviews cuisine and food culture in these time periods and prepares the reader to replicate period food with advice on equipment, cooking methods, finding ingredients, and reading period recipes.

Användarnas betyg av Cooking in Europe, 1250-1650



Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.