Marknadens största urval
Snabb leverans
Om Cooking in Europe, 1650-1850

For all, there were new ingredients from New World and new cooking mediums such as the mechanical spit and roasting ranges that made cooking cleaner and less back breaking.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780313346248
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 200
  • Utgiven:
  • 30. november 2008
  • Mått:
  • 176x261x18 mm.
  • Vikt:
  • 566 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 10. mars 2025

Beskrivning av Cooking in Europe, 1650-1850

For all, there were new ingredients from New World and new cooking mediums such as the mechanical spit and roasting ranges that made cooking cleaner and less back breaking.

Användarnas betyg av Cooking in Europe, 1650-1850



Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.