Marknadens största urval
Snabb leverans

Culinary Encyclopaedia;A Dictionary of Technical Terms, the Names of All Foods, Food and Cookery Auxillaries, Condiments and Beverages - Specially Adapted for use by Chefs, Hotel Restaurant Managers, Cookery Teachers, Housekeepers etc.

  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781444686630
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 106
  • Utgiven:
  • 9 December 2009
  • Mått:
  • 140x6x216 mm.
  • Vikt:
  • 145 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 31 Juli 2024

Användarnas betyg av Culinary Encyclopaedia;A Dictionary of Technical Terms, the Names of All Foods, Food and Cookery Auxillaries, Condiments and Beverages - Specially Adapted for use by Chefs, Hotel Restaurant Managers, Cookery Teachers, Housekeepers etc.



Hitta liknande böcker
Boken Culinary Encyclopaedia;A Dictionary of Technical Terms, the Names of All Foods, Food and Cookery Auxillaries, Condiments and Beverages - Specially Adapted for use by Chefs, Hotel Restaurant Managers, Cookery Teachers, Housekeepers etc. finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.