Marknadens största urval
Snabb leverans

Dairy Science and Technology

Om Dairy Science and Technology

Discusses the transformation of milk into high-quality products. Emphasizing the principles of physical, chemical, enzymatic, and microbial transformation, this book features coverage of the properties of milk, a section on milk formation, and the inclusion of nutritional aspects. It introduces the chemistry, physics, and microbiology of milk.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780824727635
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 806
  • Utgiven:
  • 29. september 2005
  • Utgåva:
  • 2
  • Mått:
  • 243x165x50 mm.
  • Vikt:
  • 1322 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 28. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Dairy Science and Technology

Discusses the transformation of milk into high-quality products. Emphasizing the principles of physical, chemical, enzymatic, and microbial transformation, this book features coverage of the properties of milk, a section on milk formation, and the inclusion of nutritional aspects. It introduces the chemistry, physics, and microbiology of milk.

Användarnas betyg av Dairy Science and Technology



Hitta liknande böcker
Boken Dairy Science and Technology finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.