Marknadens största urval
Snabb leverans

Drying Technologies for Foods: Fundamentals & Applications: Part I (Co-Published With CRC Press,Uk)

- Fundamentals and Applications

  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9789383305841
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 374
  • Utgiven:
  • 15. januari 2015
  • Mått:
  • 27x152x229 mm.
  • Vikt:
  • 820 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 22. maj 2025

Användarnas betyg av Drying Technologies for Foods: Fundamentals & Applications: Part I (Co-Published With CRC Press,Uk)



Hitta liknande böcker
Boken Drying Technologies for Foods: Fundamentals & Applications: Part I (Co-Published With CRC Press,Uk) finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.