Marknadens största urval
Snabb leverans

Edibility and In Vitro Meat

Om Edibility and In Vitro Meat

This book considers the arguments for and against the implementation of in vitro meat technology. Rachel Robison-Greene argues that in light of emerging technology, we should rethink the ethical dimensions of what makes something "edible."

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781793614667
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 160
  • Utgiven:
  • 14. november 2022
  • Mått:
  • 157x13x235 mm.
  • Vikt:
  • 394 g.
  Fri leverans
Leveranstid: Okänt - saknas för närvarande

Beskrivning av Edibility and In Vitro Meat

This book considers the arguments for and against the implementation of in vitro meat technology. Rachel Robison-Greene argues that in light of emerging technology, we should rethink the ethical dimensions of what makes something "edible."

Användarnas betyg av Edibility and In Vitro Meat



Hitta liknande böcker
Boken Edibility and In Vitro Meat finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.