Marknadens största urval
Snabb leverans

Egg Nutrition and Biotechnology

Om Egg Nutrition and Biotechnology

Written by international experts, this book is based on proceedings of the Second International Symposium on Egg Nutrition and Newly Emerging Ovo-Biotechnologies, held in Banff, Canada, in April 1998.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780851993300
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 512
  • Utgiven:
  • 1. december 1999
  • Mått:
  • 172x244x0 mm.
  • Vikt:
  • 1066 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 26. mars 2025

Beskrivning av Egg Nutrition and Biotechnology

Written by international experts, this book is based on proceedings of the Second International Symposium on Egg Nutrition and Newly Emerging Ovo-Biotechnologies, held in Banff, Canada, in April 1998.

Användarnas betyg av Egg Nutrition and Biotechnology



Hitta liknande böcker
Boken Egg Nutrition and Biotechnology finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.