Marknadens största urval
Snabb leverans

Enzymes and Food Processing

Om Enzymes and Food Processing

SHALLENBERGER Cornell University, New York State Agricultural Research Station, New York, USA Among the material to be discussed in this first section of the 'Enzymes and Food Processing Symposium' is subject matter that can be viewed as a marriage between enzyme technology and sugar stereochemistry.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9789401167420
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 296
  • Utgiven:
  • 14. februari 2012
  • Utgåva:
  • 11981
  • Mått:
  • 152x229x17 mm.
  • Vikt:
  • 459 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 6. december 2024

Beskrivning av Enzymes and Food Processing

SHALLENBERGER Cornell University, New York State Agricultural Research Station, New York, USA Among the material to be discussed in this first section of the 'Enzymes and Food Processing Symposium' is subject matter that can be viewed as a marriage between enzyme technology and sugar stereochemistry.

Användarnas betyg av Enzymes and Food Processing



Hitta liknande böcker
Boken Enzymes and Food Processing finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.